Over alweer een week zullen de toonaangevende vwd Cash Fund Awards worden uitgereikt. Het exclusieve evenement, dat u absoluut niet wil missen, zal plaatsvinden op donderdag 8 maart in Hotel Arena te Amsterdam.

De feestelijke avond zal geopend en gepresenteerd worden door dagvoorzitter en journalist Elianne Kuepers. Ook Eddy Schekman, hoofdredacteur van Cash/Cashcow.nl, zal het evenement vanuit zijn woonplaats in China bijwonen.

Samen nemen zij u mee in een avond vol spectaculaire verrassingen. De toonaangevende vwd Cash Fund Awards, gebaseerd op de zogeheten diamond rating, zullen uitgereikt worden onder het genot van een voortreffelijk diner.

Tevens zullen er drie prijzen namens Cash worden uitgereikt, waarbij het publiek de winnaar heeft bepaald: zowel op de Cash Publieksprijs, de Cash Innovatieprijs als de Cash ETF-prijs kunt u nog steeds uw stem uitbrengen.

U zult verrast worden met videomateriaal, talkshows, een culinair diner en feestelijke acts. Bovendien is deze avond de uitgelezen mogelijkheid om uw zakelijke netwerk te verbreden.

Reserveer uw stoel/tafel!

Het aantal plaatsen is beperkt. Dus wilt u het evenement voor de financiƫle top bijwonen? Reserveert u dan nu hier de laatste plekken!