Op 8 maart zal de zevende editie van de prestigieuze vwd Cash Fund Awards uitreiking plaatsvinden in Hotel Arena te Amsterdam. Hét evenement voor de financiële top van Nederland is een samenwerking tussen vwd group, Cash en The Asset.

Gedurende de feestelijke avond zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden tijdens een traditioneel drukbezocht en exclusief diner. De awards worden uitgereikt aan de best presterende fondsen en fondsbeheerders. De nominaties zijn gebaseerd op de vwd diamond rating van de vwd group.

De prijzen

Beleggingsfondsen en Exchange Traded Funds (ETF’s) worden beloond in verschillende categorieën. Dat geldt ook voor aanbieders van deze beleggingsproducten.

Ook worden er in totaal drie Group Awards uitgereikt aan de beste aanbieders van in Nederland goedgekeurde fondsen over de afgelopen vijf jaar. Tevens worden er drie Super Awards uitgereikt. De eerste Super Award is voor de beste fondsaanbieder die tussen de tien en dertig fondsen in beheer heeft. Dan is er een Super Award voor het beste fondsenhuis met dertig of meer fondsen in beheer. De laatste Super Award wordt uitgereikt aan de beste aanbieder van ETF’s. Verder ontvangen 21 fondsmanagers een certificaat omdat ze het beste zijn in hun eigen categorie van beleggingsfondsen en tevens worden er zeven certificaten in de categorie ETF’s toegekend aan de beste ETF-aanbieders in specifieke categorieën.

Bekijk de genomineerden hier

Cash Publieksprijs en Innovatieprijs

Tijdens deze avond worden ook de Cash Innovatieprijs én de Cash publieksprijs uitgereikt. Laatstgenoemde is de prijs voor de beste beleggersinstelling, gekozen door de lezers van het magazine Cash.

De genomineerden voor beide prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Op dit moment kunnen particuliere beleggers namelijk nog steeds hun stem uitbrengen op hun favoriet, middels het invullen van het Groot Beleggersonderzoek van Cash. Deelnemers maken kans op een dinerbon ter waarde van 50 euro. Deelnemen aan het onderzoek kan hier.

Het programma

Het belooft een spectaculaire avond te worden. Naast het exclusieve diner zal het programma rijkelijk gevuld zijn met inhoudelijke onderdelen aangaande de actuele financiële markt en zal het ook aan entertainment zeker niet ontbreken.