Een luxe diner, veel blijdschap en hier en daar misschien een stukje teleurstelling. Het gebeurde allemaal gisteravond tijdens de uitreiking van de vwd Cash Fund Awards in het sfeervolle Hotel Arena te Amsterdam.

Het was alweer de zesde editie van de vwd Cash Fund Awards, gebaseerd op de zogeheten diamond rating. Na een welkomstborrel en de opening van het diner door dagvoorzitter Roos Mertens, vertelden Danny Bresseleers en Richard de Rooij van vwd group over de trends in de markt.

Maar er werden natuurlijk ook veel prijzen uitgereikt. NN Investment Partners, First State Investments en Ossiam vielen bijvoorbeeld in de prijzen bij de Super Awards en First State Investments, Pimco en Actiam bij de Group Awards. Andere hoogtepunten waren de winnaar van de Cash Publieksprijs (NN Investment Partners) en de Cash Innovatieprijs (Nxchange). De winnaars werden op het podium geïnterviewd door beleggingsspecialist Karel Mercx. Ook Eddy Schekman, hoofdredacteur van Cash, feliciteerde de winnaars van zijn woonplaats in China.

Na afloop werden de successen gevierd door de winnaars, uiteraard onder het genot van een borrel.